دفاع آقای دکتر اکبری در مورد نمک دریا یی پاک شده
نمک دریا یی پاک شده را به نمکهای تصفیه شده ترجیح دهید
نمکهای تصفیه شده همان سدیم کلرید خالص است که مانند یک سم سلولهای بدن را تخریب و موجب بیماری میگردد.
دکتر حسن اکبری متخصص طب سنتی– اسلامی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص نمک گفت: نمک دریا که ارگانیک و پاک شده است حاوی تمام عناصر به اندازهی کافی است و عاری از هر گونه آلودگی می باشد و نمکهایی که با نام نمکهای تصفیه شده ید دار در بازار وجود دارد به دلیل اینکه فقط حاوی سدیم و کلر میباشد دارای خاصیت سمی است که موجب مشکلات فشارخون، آسیب به سلولها و بیماری کلیه و آسیب های دیگر میگردد.
در نمک دریا که به روشهای ارگانیک عاری از آلودگی و میکروب شده است حضور عناصری همچون پتاسیم، روی و … در کنار سدیم و کلر موجب خنثی شدن این خاصیت سمی در نمک دریا میگردد.
وی در خصوص ویژگیهای یک نمک مناسب عنوان کرد: نمک طعام که به آن سدیم کلرید خالص گفته میشود، مثل سم روی سلولها تاثیر میگذارد و آنها را نابود میکند. همچنین نمک های دریایی آلوده ای که با نام ارگانیک وارد بازار شده اند و مملو از آلودگی است نیز پرهیز کنید. نمک مناسب همان نمک دریا است که از آرسنیک و سرب(فلزات سنگین) و اجسام خارجی، گل و لای و آهک عاری شده باشند و به شیوه های ارگانیک فرآوری شده باشند.
وی در ادامه افزود: ما باید نمک دریایی طبیعی را که از آلودگی ها و مواد زاید پاک شده شناسایی کنیم مثل نمک دریاچه ارومیه که به اروپا هم صادر میشود اگر صنعت نمک طبیعی ارگانیک و پاک شده را توسعه دهیم میتواند در بازار تجاری جای نفت را هم بگیرد.
اکبری در خصوص ممنوعیت مصرف نمک ارگانیک تصریح کرد: از لحاظ قانونی مصرف نمک دریا یا ارگانیک در مراکز تهیه غذا ممنوع شده است که این مسئله باید کاملا کارشناسی شود.
نمک ارگانیک(که عاری از آلودگی شده اند) در دنیا خیلی گرانتر از نمک تصفیه شده است. بنابراین باید اینگونه نمک ها که در حد و مطابق استاندارد جهانی هستند را شناسایی و دسته بندی و صادر کنیم و علاوه بر تامین مصارف داخلی بهره تجاری نیز ببریم.